16
utvalda assistansbolag
Component 58 – 1
Nationell täckning
Group 39
27
språk
Component 59 – 1
6 800
assistenter
Component 60 – 1
600 000
assistanstimmar per månad
Component 54 – 1

SÅ FUNGERAR ASSISTANSGUIDEN

vag_cl_2

Vi förmedlar dig till säkra, privata assistansbolag i Stockholm

Assistansguidens rådgivare stöttar dig kostnadsfritt och förutsättningslöst genom hela processen, från kontakt till en ny fungerande vardag. Du förbinder dig inte till någonting genom att kontakta oss. Vi hör av oss kort efter att vi fått in ditt formulär.

Path 286
En första kontakt

I ett första samtal går vi tillsammans igenom vad som är viktigt för just dig. Vilka är dina intressen och behov? Utifrån dina önskemål presenterar vi sedan olika assistansbolag som vi tror passar just dig.

Component 64 – 1
Träffa bolagen

Du bestämmer vilka bolag du vill träffa under ett förutsättningslöst möte. Hur och var mötet hålls är helt upp till dig - i hemmet, hos bolaget, via telefon eller videosamtal. Vi finns vid din sida under bokningar och möten.

Component 65 – 1
Du väljer

Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med något av de bolag vi rekommenderat. Vår rådgivare finns med dig som stöttning i valet och vid avtalsskrivning.

Component 66 – 1
Vi ordnar allt

Tillsammans ser vi till att bytet av assistansbolag går enkelt och smidigt. Vi pratar med ditt nuvarande bolag och sköter all administration kring bytet.

Component 68 – 1
Vid din sida

Vi på Assistansguiden följer dig i din nya vardag. Med jämna mellanrum hörs vi för att se att allt fungerar bra och att du är nöjd. Om du behöver hjälp, är vi bara ett samtal bort.

Boka rådgivning om assistans utan kostnad

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Vi vill veta mer om dig och din situation för att kunna lägga upp rådgivningen på bästa sätt för just dig. Vår rådgivning utgår alltid från dig, vi finns med dig under hela processen. Vägen från det första samtalet och kontakt med ditt nuvarande assistansbolag, till matchning och en fungerande vardag, ska inte behöva vara komplicerad. Rådgivningen är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Genom att du svarar på vårt formulär kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs mer här: Hantering av personuppgifter