16
utvalda assistansbolag
Component 58 – 1
Nationell täckning
Group 39
27
språk
Component 59 – 1
6 800
assistenter
Component 60 – 1
600 000
assistanstimmar per månad
Component 54 – 1

SÅ FUNGERAR ASSISTANSGUIDEN

vag_cl_2

Rådgivning i djungeln av assistansbolag

Vi vill att det ska vara enkelt att få trygg personlig assistans. Alla bolag kopplade till oss är kvalitetssäkrade och trygga.  När du kontaktat oss så återkommer vi så fort vi kan för att höra mer om dig och din situation. Du förbinder dig inte till någonting, kontakten är vägledande och förutsättningslös. Konsultationer är kostnadsfria. 

Path 286
En första kontakt

I ett första samtal går vi tillsammans igenom vad som är viktigt för just dig. Vilka är dina intressen och behov? Utifrån dina önskemål presenterar vi sedan olika assistansbolag som vi tror passar just dig.

Component 64 – 1
Träffa bolagen

Du bestämmer vilka bolag du vill träffa under ett förutsättningslöst möte. Hur och var mötet hålls är helt upp till dig - i hemmet, hos bolaget, via telefon eller videosamtal. Vi finns vid din sida under bokningar och möten.

Component 65 – 1
Du väljer

Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med något av de bolag vi rekommenderat. Vår rådgivare finns med dig som stöttning i valet och vid avtalsskrivning.

Component 66 – 1
Vi ordnar allt

Tillsammans ser vi till att bytet av assistansbolag går enkelt och smidigt. Vi pratar med ditt nuvarande bolag och sköter all administration kring bytet.

Component 68 – 1
Vid din sida

Vi på Assistansguiden följer dig i din nya vardag. Med jämna mellanrum hörs vi för att se att allt fungerar bra och att du är nöjd. Om du behöver hjälp, är vi bara ett samtal bort.

Boka en kostnadsfri konsultation om assistans i Malmö

Fyll i formuläret, så kontaktar en av våra rådgivare dig så snart som möjligt. Vi tar inte ut någon avgift för rådgivning, och du förbinder dig inte till något. 

Genom att du svarar på vårt formulär kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs mer här: Hantering av personuppgifter