8
assistansbolag
Personlig assistans ikon
Nationell täckning
Personlig assistans ikon karta
27
språk
Personlig assistans ikon jordglob
6 800
assistenter
Personlig assistans ikon människor
600 000
assistanstimmar per månad
Personlig assistans ikon klocka

SÅ FUNGERAR ASSISTANSGUIDEN

vag_cl_2

Rådgivning i djungeln av assistansbolag i Malmö

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att få trygg personlig assistans i Malmö. Alla bolag kopplade till oss är kvalitetssäkrade och trygga.  När du kontaktat oss så återkommer vi så fort vi kan för att höra mer om dig och din situation. Du förbinder dig inte till någonting, kontakten är vägledande och förutsättningslös. Konsultationer är kostnadsfria. 

Personlig assistans ikon gubbe
En första kontakt

I ett första samtal går vi tillsammans igenom vad som är viktigt för just dig. Vilka är dina intressen och behov? Utifrån dina önskemål presenterar vi sedan det eller de av våra assistansbolag som vi tror passar just dig.

Personlig assistans ikon pratbubblor
Träffa bolagen

Du bestämmer vilka bolag du vill träffa under ett förutsättningslöst möte. Hur och var mötet hålls är helt upp till dig - i hemmet, hos bolaget, via telefon eller videosamtal. Vi finns vid din sida under bokningar och möten.

Personlig assistans ikon händer
Du väljer

Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med något av de bolag vi rekommenderat. Vår rådgivare finns med dig som stöttning i valet och vid avtalsskrivning.

Personlig assistans ikon papper och penna
Vi ordnar allt

Tillsammans ser vi till att bytet av assistansbolag går enkelt och smidigt. Vi pratar med ditt nuvarande bolag och sköter all administration kring bytet.

Personlig assistans ikon hjärta och hand
Vid din sida

Ditt nya assistansbolag följer dig i din nya vardag. Med jämna mellanrum hörs vi för att se att allt fungerar bra och att du är nöjd. Om du behöver hjälp, är vi bara ett samtal bort.

Boka en kostnadsfri konsultation om personlig assistans i Malmö

Fyll i formuläret, så kontaktar en av våra rådgivare dig så snart som möjligt. Vi tar inte ut någon avgift för rådgivning, och du förbinder dig inte till något. 

Genom att du svarar på vårt formulär kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs mer här: Hantering av personuppgifter