8
utvalda assistansbolag
Personlig assistans ikon
Nationell täckning
Personlig assistans ikon karta
27
språk
Personlig assistans ikon jordglob
6 800
assistenter
Personlig assistans ikon människor
600 000
assistanstimmar per månad
Personlig assistans ikon klocka

SÅ FUNGERAR ASSISTANSGUIDEN

vag_cl_2

Vi förmedlar trygga assistansbolag i Umeå

Det finns en mängd assistansbolag i Umeå att välja mellan idag. På Assistansguiden är vi experter på personlig assistans, vårt jobb är att vara insatta och pålästa kring de alternativ som finns tillgängliga för dig. Från oss kan du få rådgivning och rekommendationer utan att själv anta den tidskrävande uppgiften att göra efterforskningar på alla assistansbolag. assistansbolagen i Umeå vi rekommenderar är kvalitetssäkrade och trygga.  

Personlig assistans ikon gubbe
En första kontakt

I ett första samtal går vi tillsammans igenom vad som är viktigt för just dig. Vilka är dina intressen och behov? Utifrån dina önskemål presenterar vi sedan det eller de av våra assistansbolag som vi tror passar just dig.

Personlig assistans ikon pratbubblor
Träffa bolagen

Du bestämmer vilka bolag du vill träffa under ett förutsättningslöst möte. Hur och var mötet hålls är helt upp till dig - i hemmet, hos bolaget, via telefon eller videosamtal. Vi finns vid din sida under bokningar och möten.

Personlig assistans ikon händer
Du väljer

Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med något av de bolag vi rekommenderat. Vår rådgivare finns med dig som stöttning i valet och vid avtalsskrivning.

Personlig assistans ikon papper och penna
Vi ordnar allt

Tillsammans ser vi till att bytet av assistansbolag går enkelt och smidigt. Vi pratar med ditt nuvarande bolag och sköter all administration kring bytet.

Personlig assistans ikon hjärta och hand
Vid din sida

Ditt nya assistansbolag följer dig i din nya vardag. Med jämna mellanrum hörs vi för att se att allt fungerar bra och att du är nöjd. Om du behöver hjälp, är vi bara ett samtal bort.

Boka ett möte om personlig assistans i Umeå

När du fyllt i formuläret så återkommer vi så fort vi kan för att höra mer om dig och din situation. Bokningen förbinder dig inte till något, mötet är kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Genom att du svarar på vårt formulär kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs mer här: Hantering av personuppgifter