16
utvalda assistansbolag
Component 58 – 1
Nationell täckning
Group 39
27
språk
Component 59 – 1
6 800
assistenter
Component 60 – 1
600 000
assistanstimmar per månad
Component 54 – 1

SÅ FUNGERAR ASSISTANSGUIDEN

vag_cl_2

Vi förmedlar trygga assistansbolag

Det finns en mängd assistansbolag att välja mellan idag. På Assistansguiden är vi experter på personlig assistans, vårt jobb är att vara insatta och pålästa kring de alternativ som finns tillgängliga för dig. Från oss kan du få rådgivning och rekommendationer utan att själv anta den tidskrävande uppgiften att göra efterforskningar på alla assistansbolag.  Bolagen vi rekommenderar är kvalitetssäkrade och trygga.  

Path 286
En första kontakt

I ett första samtal går vi tillsammans igenom vad som är viktigt för just dig. Vilka är dina intressen och behov? Utifrån dina önskemål presenterar vi sedan olika assistansbolag som vi tror passar just dig.

Component 64 – 1
Träffa bolagen

Du bestämmer vilka bolag du vill träffa under ett förutsättningslöst möte. Hur och var mötet hålls är helt upp till dig - i hemmet, hos bolaget, via telefon eller videosamtal. Vi finns vid din sida under bokningar och möten.

Component 65 – 1
Du väljer

Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med något av de bolag vi rekommenderat. Vår rådgivare finns med dig som stöttning i valet och vid avtalsskrivning.

Component 66 – 1
Vi ordnar allt

Tillsammans ser vi till att bytet av assistansbolag går enkelt och smidigt. Vi pratar med ditt nuvarande bolag och sköter all administration kring bytet.

Component 68 – 1
Vid din sida

Vi på Assistansguiden följer dig i din nya vardag. Med jämna mellanrum hörs vi för att se att allt fungerar bra och att du är nöjd. Om du behöver hjälp, är vi bara ett samtal bort.

Boka ett möte om personlig assistans i Umeå

När du fyllt i formuläret så återkommer vi så fort vi kan för att höra mer om dig och din situation. Bokningen förbinder dig inte till något, mötet är kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Genom att du svarar på vårt formulär kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs mer här: Hantering av personuppgifter