Om Assistansguiden

Assistansguiden förmedlar kvalitativ och personligt anpassad assistans i hela Sverige, och vårt uppdrag är att hitta vilket av våra varumärken som matchar dig bäst. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning, matchning och stöttning under resan det innebär att ansöka om eller byta assistanslösning. Rådgivningen utgår alltid från dig som kund där du berättar om dina behov, intressen och dina erfarenheter.

Vi är stolta över vår breda kompetens och erfarenhet inom personlig assistans. Vi kan hjälpa dig med både administrativt och juridiskt arbete under processen. Assistansguiden representerar 10 varumärken som ingår i 8 assistansbolag. Läs mer om respektive varumärke här.

Assistansguiden – en del av Team Olivia

Assistansguiden är en del av Team Olivia, som är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder i Sverige, Norge och Danmark. Våra många medarbetare arbetar varje dag för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt.

Alla assistansbolag som ingår i Assistansguiden och Team Olivia är självklart godkända av IVO och har goda arbetsvillkor och försäkringar för de anställda.

Team Olivias övertygelse

En gemensam tro sluter våra varumärken samman och gör oss till ett lag. Samtidigt erbjuder vi personlig assistans utan att kompromissa med närheten till kunden. Vi är det stora bolagets trygghet med det lilla bolagets närhet. Vår gemensamma tro består i att:

  • Inga människor ska lämnas därhän
  • Det finns inga hopplösa fall
  • Vi ser människors potential och möjligheter
  • Aldrig ge upp på någon människa
  • Alla som kan få hjälp ska få hjälp, av god kvalitet
  • Vi är meningsfullt olika så att vi kan hjälpa flera
  • Vi är meningsfullt lika där vi har möjlighet att samarbeta

Våra värdeord

Koncernens värdeord är kvalitativa, lyhörda, stolta och aktuella. Vi tror på allas rätt till en hög livskvalitet och vi vill vara den som gör det möjligt. Vi kommer ur det lilla, lokala och nära – men vi är som starkast tillsammans.

Välkommen att läsa mer om Team Olivia i Sverige, Norge och Danmark.

Kontakta oss

Genom att du svarar på vårt formulär kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs mer här: Hantering av personuppgifter